Uitlaatservice

Honden zijn de beste kameraadjes voor hun baas en verdienen dan ook de beste zorg. Van nature zijn honden sociale dieren die in groepen leven, namelijk een roedel. Het is dus voor uw hond niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn. Daarnaast is het voor het welzijn van uw hond van belang om aan zijn mentale en fysieke behoeftes te voldoen. Helaas heeft niet iedereen elke dag de tijd om aan deze behoefte van uw hond te voorzien. Daar is Adogable uitlaatservice de perfecte oplossing voor.

WERKWIJZE

Indien u interesse heeft in de hondenuitlaatservice kunt u contact opnemen met Adogable voor het maken van een afspraak. Er zal dan bij u thuis een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Een kennismakingsgesprek is van belang zodat u mij kunt leren kennen (u vertrouwt tenslotte u trouwe viervoeter aan mij toe) en ik de karaktereigenschappen en specifieke gedragingen van uw hond.

Indien u besluit om gebruik te maken van Adogable, dan krijgt u een contract met de algemene voorwaarden, een inschrijfformulier en een sleutelcontract. Na de eerste wandeling worden de definitieve afspraken gemaakt, dit om te kijken of de hond het naar zijn of haar zin heeft. Uw hond wordt op de afgesproken dagen tussen opgehaald en thuisgebracht. Uw hond is tussen de 2,5 à 3 uur van huis, afhankelijk van de te rijden route en zal daarvan 75-90 min lekker spelen en keten

Pups en oudere honden kunnen probleemloos mee, daar wordt gewoon rekening mee gehouden.

TARIEVEN

Adogable strippenkaarten*:

1 of 2 keer per week dan 10 rittenkaart á 187,50- euro.
3 keer of vaker per week 20 rittenkaart á 375,- euro.

Adogable maandabonnement**:

1x per week 62,50€; 2x per week 125€; 3x per week 187,50€; 4x per week 250€

Losse wandeling (alleen mogelijk in overleg) 25,- per wandeling.

*Voorwaarden strippenkaart:
Annuleren is niet mogelijk, je betaalt voor de plek die voor jouw hond wordt vrijgehouden zowel in de groep als in de bus. Met uitzondering van vakanties mits die tijdig (minimaal 2 weken van te voren) door de eigenaar wordt doorgegeven.
Strippenkaart is beperkt geldig.

** Voorwaarden maandabonnement: Maandtarief is berekend op jaarbasis, betalingen gaan altijd door. Maandbedrag ligt lager omdat vakanties ed erin berekend zijn.

Alle bedragen zijn inclusief BTW

VOORWAARDEN

De hond moet goed luisteren (het kennen van basiscommando’s) en los kunnen.

De hond mag geen agressief gedrag vertonen tegenover andere honden en mensen.

Uw hond dient een inentingsboekje te hebben waaruit blijkt dat de hond is gevaccineerd (de jaarlijkse cocktail en kennelhoest, middels een neusspray, pneumodog wordt niet meer geaccepteerd). De hond wordt door u maandelijks behandeld tegen vlooien en teken.

De eigenaar van de hond blijft ook tijdens het uitlaten wettelijk aansprakelijk voor de hond (de eigenaar dient een WA-verzekering te hebben waarin de hond is opgenomen)

Loopse en zieke honden kunnen helaas niet mee.

Adogable heeft het recht om in geval van acute noodzaak, voor uw rekening en risico, de hulp van een dierenarts in te roepen. Indien mogelijk zal Adogable u hierover voorafgaand op de hoogte stellen.

Betaling dient vooraf te geschieden. Dit betekent dat de betaling binnen 7 dagen na ontvangst van de nieuwe strippenkaart wordt gestort of contant wordt voldaan.

Honden worden door de eigenaar voordat ze worden opgehaald uitgelaten, zodat ze hun eerste behoefte na een lange nacht al hebben gedaan. Voordat we plaats van bestemming bereiken (er kan namelijk sprake zijn van overmacht zoals, file, autopech etc) en alle honden aan de beurt zijn geweest voor hun wandeling kan het wel eens te lang voor ze duren.

Adogable heeft ten alle tijden het recht om de samenwerking te beëindigen. Natuurlijk zal er gekeken worden na een alternatieve oplossing, maar mocht dat niet mogelijk zijn dan heeft Adogable geen enkele verplichtingen.

Het gebruik van correctiemiddelen zijn bij Adogable verboden, zowel tijdens de uitlaatservice als in de privé sfeer. Correctiemiddelen hebben negatieve effecten op het welzijn van de hond en zal dan ook merkbaar zijn tijdens het uitlaten bij de uitlaatservice. Onder correctiemiddelen valt oa; slipketting, halti, U-lead, gentle-leader, werpdiscs, sleutelbos, prikband, anti-blafband, stroomband (e-collar), anti-trektuig, etc.